Fridh Advokatbyrå i Göteborg söker administrativ personal i Göteborg

5 februari 2021

Administratör; 40 % visstid 1 år med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast!

Fridh Advokatbyrå behöver komplettera vår administrativa personal och letar därmed efter en ny medarbetare.

Fridh Advokatbyrå är idag en mellanstor human-juridisk advokatbyrå med kontor i rymliga lokaler vid Drottningtorget, Göteborg.

Med en specialisering och god renommé inom migrationsrätt, arbetar våra sex jurister även med brottmål, familjemål och annan humanjuridik. Vi jobbar nära ideell sektor och värdesätter att våra klienter och övriga aktörer får ett inkluderande bemötande. Som arbetsgivare eftersträvar vi balans mellan arbete och fritid hos alla byråns medarbetare. Vi vill ha en arbetsplats där alla medarbetare är delaktiga i att utforma byråns framtid.  

Som vår administratör är du delaktig i byråns dagliga drift och normalt förekommande stöd till våra jurister. Du är ett av våra ansikten utåt gentemot myndigheter och klienter genom hantering av telefon, epost och i personliga möten med besökare på byrån. I arbetsuppgifterna ingår bl. a registrering och uppdatering av ärenden i vårt klienthanteringssystem (Kleos), bokning av möten, utredningar och förhandlingar, samt upprättande av kallelser och andra enklare skrivelser till våra klienter, samt till domstolar och myndigheter. Arbetat kräver noggrannhet, en god insikt i det svenska samhällets och dess myndighetsstruktur samt ett intresse för att arbetat med människor och bistå personer i utsatta situationer.   

Vi förutsätter att du uppfyller följande krav

- Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

- Delar vår värdegrund; respekt för mänskliga rättigheter och klientens bästa i centrum

Sökande med följande egenskaper uppmuntras särskilt

- - Utbildning som paralegal eller andra lämpliga eftergymnasiala studier

- - Tidigare erfarenhet av arbete på kontor och med människor i utsatta situationer

- - Tidigare arbete med migrationsrätt

- - Tredje språk; kunskaper i arabiska eller annat utomeuropeiskt språk

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till rekrytering@fridhadvokatbyra.se, ange "Ansökan administratör" i ämnesraden. Då vårt behov av personal är akut emotser vi din ansökan senast den 15e februari 2021. Lön enligt överenskommelse. Läs gärna mer om oss på vår hemsida, www.fridhadvokatbyra.se

Välkommen med din ansökan!