Fridh Advokatbyrå söker trainee till kontoret i Göteborg

13 februari 2023

 

Vi söker trainee till vårt kontor i Göteborg. Tillträde snarast

Fridh Advokatbyrå söker dig som är juriststudent eller paralegalstudent och som vill arbeta timmar vid sidan av studierna. Arbetet omfattar tillfällig bemanning av vår reception och att efter behov stötta våra jurister med enklare juridiskt arbete, framför allt arkivering och administration. Vi kan tyvärr inte garantera en viss mängd arbete, men arbetet har tidigare omfattat ca 10–20 timmar i månaden. Lön enligt överenskommelse.

Fridh Advokatbyrå är idag en mellanstor humanjuridisk advokatbyrå med kontor i rymliga lokaler vid Drottningtorget, Göteborg. Utöver en specialisering och gott renommé inom migrationsrätt arbetar våra jurister och advokater även med brottmål, familjemål och annan humanjuridik.

Vi jobbar nära ideell sektor och värdesätter att våra klienter och övriga aktörer får ett inkluderande bemötande. Som arbetsgivare eftersträvar vi balans mellan arbete och fritid hos alla byråns medarbetare. Vi vill ha en arbetsplats där alla medarbetare är delaktiga i att utforma byråns framtid.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida, www.fridhadvokatbyra.se

Vi förutsätter att du uppfyller följande krav:

- Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

- Delar vår värdegrund; respekt för mänskliga rättigheter och klientens bästa i centrum

Sökande med följande egenskaper uppmuntras särskilt

- Pågående studier inom juridik, mer än 2 terminer.

- Tidigare erfarenhet av arbete på kontor och med människor i utsatta situationer

- Tidigare arbete med migrationsrätt

- Tredje språk; gärna utomeuropeiskt språk

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till rekrytering@fridhadvokatbyra.se, ange "Ansökan trainee" i ämnesraden. Då vårt behov av personal är dagsaktuellt emotser vi din ansökan snarast. Vi återkopplar skriftligt på ansökan.

Välkommen med din ansökan!