Advokat eller biträdande jurist sökes

21 januari 2021

 

Fridh Advokatbyrå söker en engagerad medarbetare med humanjuridisk inriktning. Vi erbjuder god kompetens och trevligt sällskap i lokaler centralt i Göteborg.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning.

Fridh Advokatbyrå har funnits sedan 2014 med kontor i rymliga lokaler vid Drottningtorget, Göteborg. Med en specialisering och god renommé inom migrationsrätt, arbetar våra jurister i lika utsträckning med brottmål, familjemål och annan humanjuridik. Vi jobbar nära ideell sektor och värdesätter att våra klienter och övriga aktörer får ett inkluderande bemötande. Som arbetsgivare eftersträvar vi balans mellan arbete och fritid hos alla byråns medarbetare. Vi vill ha en arbetsplats där alla medarbetare är delaktiga i att utforma byråns framtid.

Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet. Advokattitel eller erfarenhet av arbete på advokatbyrå och domstol är särskilt meriterande, men vi är även intresserade av ansökningar från dig som har annan erfarenhet.  

 

Välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@fridhadvokatbyra.se. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. Tillträde enligt överenskommelse. Läs gärna mer om oss på vår hemsida, www.fridhadvokatbyra.se